Elazığ Karakoçan'da Öğretmenlere Şiddet Görüşüldü

Karakoçan'da Öğretmenlere Şiddet Görüşüldü

18.04.2019 - 15:43 | Son Güncellenme:

Karakoçan'da öğretmenlere şiddet görüşüldü

Karakoçanda Öğretmenlere Şiddet Görüşüldü

Nursel ŞENGEZER/ KARAKOÇAN (Elazığ),(DHA)- ELAZIĞ'ın Karakoçan ilçeside Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen programla bir araya gelen eğitimciler, öğretmenlere şiddet konusunu tartıştı.
Karakoçan Eğitim Bir-Sen şubesi tarafından eğitimcilerin katılımıyla kaynaşma toplantısı düzenlendi. Söğütlü Park'ta yapılan toplantıya, Belediye Başkan Ayhan Akbaba, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay İsmail Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Kaya ve eğitimciler katıldı.
Toplantıda konuşan Eğitim Bir-Sen Karakoçan Şube Başkanı Ahmet Bozdağ, öğretmenlere yönelik yapılan şiddete değindi. Bozdağ, "Etnik ve ideolojik terör, onlarca öğretmenimizi şehit etti. Meslek hayatının henüz başlarında Aybüke Yalçın ve Necmeddin Yılmaz öğretmenlerimizin acısı hala yüreğimizi dağlamaya devam ediyor. Daha yüreğimizdeki acı dinmeden yaşanan ve yaşanacağından korktuğumuz benzer olayların, derin endişe duymamıza sebep olacak saldırıların, şiddet olaylarının sürmesi, öğretmenlerimizin hayatı, eğitim düzenimizin verimli işleyişi, sosyal bunalım, toplumsal çöküntü ve geleceğimiz adına alarm vermektedir" dedi.
FOTOĞRAFLI