Erzurum ESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE MEVLÜT VURAL ATANDI

ESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE MEVLÜT VURAL ATANDI

23.06.2014 - 14:17 | Son Güncellenme:

.

ESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE MEVLÜT VURAL ATANDI

İstanbul Eski Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Mevlüt Vural, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü görevine atandı. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı akabinde İSKİ'de Genel Müdürlük yapan Mevlüt Vural, yeni dönemde ESKİ Genel Müdürü olarak hizmetine devam edecek. ESKİ'de düzenlenen devir teslim törenine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Kiremitçi, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ve daire başkanları katıldı. Ertek, burada yaptığı konuşmada, Vural'a yeni görevinde başarılar diledi. Ertek, "Bu görevler nöbet işidir. İSKİ gibi bir yerde genel müdürlük yaptınız. Biz sizin adınızı duyunca Erzurum adına sevindik. İSKİ'deki başarı ve tecrübelerinizi şehrimize aktaracağınızı biliyoruz. İnşallah birlikte el ele ve kol kola vererek Erzurum il genelinde kalıcı hizmetler vereceğiz" dedi.
"OMUZ OMUZA VERİP ERZURUM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Kiremitçi de, Vural ve Ertek'in devlete hizmet etmiş önemli bürokratlar olduğunu hatırlattı. Kiremitçi, "Her iki arkadaşımız devlete uzun yıllar hizmet etmiş ve güzel çalışmalara imza atmış kişilerdir. Remzi Bey, bundan sonra da ESKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanımızın Başdanışmanı olarak yine bizimle birlikte çalışacak" diye konuştu. ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural ise Ertek'e şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Daha önce çalıştığı kurumlarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Vural, şunları kaydetti:
"Bizler hizmet erbabıyız. 18 yıl o dönemki adıyla YSE Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü, daha sonra Kartal Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı ve nihayet İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde Genel Müdür olarak görev yaptım. Şimdi de değerli Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi'nin teklifiyle bu önemli görevi kabul ettik ve gelip görevimize başladık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."
MEVLÜT VURAL KİMDİR?
ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, 1952 yılında Erzincan'da doğdu. 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Jeofizik-Jeoloji Bölümü'nden mezun olan Vural, 1983'te aynı bölümden Yüksek Mühendis unvanını aldı.1986 yılında İstanbul Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü,1994 yılında İSKİ'de Abone İşleri Daire Başkanlığı, 2004 yılında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ardından 2007-2010 yılları arasında da İSKİ'de Genel Müdür olarak görev yaptı. ESKİ'ye Genel Müdür olarak atanan Vural, evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce ve Arapça bilmektedir.