EskişehirAk Parti’li Hatipoğlu: Kurduğum hayalleri gerçekleştirmek adına büyük bir fırsata sahibim

Ak Parti’li Hatipoğlu: Kurduğum hayalleri gerçekleştirmek adına büyük bir fırsata sahibim

08.01.2024 - 17:25 | Son Güncellenme:

Ak Parti’li Hatipoğlu: Kurduğum hayalleri gerçekleştirmek adına büyük bir fırsata sahibim

Ak Parti’li Hatipoğlu: Kurduğum hayalleri gerçekleştirmek adına büyük bir fırsata sahibim

Engin ÖZMEN-Sarp DEMİRHAN/ESKİŞEHİR,(DHA)- AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, “Uzun yıllardır kurduğum hayalleri gerçekleştirmek adına büyük bir fırsata sahibim. Çok heyecanlıyım. Çünkü bir an önce Eskişehir’e layık olduğu hizmetlerle tanıştırmak istiyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için kısa bir süre önce İYİ Parti Eskişehir milletvekilliğinden istifa ederek Ak Parti’ye geçen Nebi Hatipoğlu’nu açıkladı. Bugün yüksek hızlı tren ile Eskişehir’e gelen Hatipoğlu, Eskişehir Tren Gar’ında partililerce meşalelerle karşılandı. Gar düğün salonundaki aday tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ile ailesinin yanı sıra Ak Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ile çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti’den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Nebi Hatipoğlu, uzun yıllardır kurduğu hayalleri gerçekleştirmek adına büyük bir fırsata sahip olduğunu söyledi. Belediye başkanı seçilmesi halinde çok çalışacağını anlatan Hatipoğlu, “Çok heyecanlıyım. Çünkü bir an önce Eskişehir’e layık olduğu hizmetlerle tanıştırmak istiyorum. Çok gururluyum çünkü siz dava arkadaşlarım ile bu kutlu yolculukta yalnız olmadığımı görüyorum. Ağır bir yükün altına girdiğimin farkındayım. Sorumluluklarımın farkındayım. Sizlerin de desteğiyle Eskişehir’i gerçek belediyecilik faaliyetlerinin gösterildiği bir şehir haline getirmek için çok çalışacağım. Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde yaşadım, bu şehrin her sokağını, caddesini, mahallesini, semtini çok iyi biliyorum. Bu şehirde yaşayan en küçüğünden en büyüğüne, bütün hemşehrilerimin dertleriyle dertleneceğim. Tüm ihtiyaç sahiplerinin her an yanında olacağım. Bunları da öyle oturduğum yerden falan değil, ofisten falan değil, vatandaşlarımın yanında yapacağım. Kolay ulaşılır bir başkan olacağım. Zamanımın büyük çoğunluğu çarşıda, pazarda, sokakta sizlerle geçireceğim ofiste oturmayacağım. Beni işlerimden de bilen bilir. Ben çok çalışırım. Her işi bizzat teftiş edeceğim. Ben bu şehrin hizmetkarı olmaya talibim” şeklinde konuştu.

Programda Ak Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir de birer konuşma yaptı. (DHA)