Gaziantep Gto'dan Üyelerine İş Gezisi

Gto'dan Üyelerine İş Gezisi

10.08.2017 - 12:45 | Son Güncellenme:

.

Gtodan Üyelerine İş Gezisi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odasınca (GTO) Almanya'nın Köln kentinde gerçekleştirilecek, "2017 Anuga Uluslararası Gıda Fuarı" ile Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai Emirliğinde gerçekleştirilecek "The BIG 5 Dubai Uluslarası Yapı ve İnşaat Fuarı" na iş gezisi düzenlenecek.

Haberin Devamı

GTO'dan yapılan yazılı açıklamada, düzenlenecek fuarların gıda ve inşaat sektörlerinde dünyanın en önemli organizasyonları olduğu ifade edildi.

İki yılda bir Almanya'nın Köln şehrinde tertiplenen Anuga Uluslararası Gıda Fuarının bu yıl 7-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceği aktarıldı.

Ortadoğu'nun en büyük yapı ve inşaat fuarı, The BIG 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarının 25-30 Kasım tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi.

Üyelerin sektörlerindeki yenilikleri yerinde takip etmeleri ve Gaziantep'in tanıtımı açısından büyük önem arz eden fuarlara katılmak isteyen sektör firmalarının KOSGEB'in yurt dışı gezisi desteğinden yararlanabileceği vurgulandı.

KOSGEB onayı alan katılımcı firmaların konaklama, ulaşım ve fuara giriş ücretlerinin toplam 3 bin liralık kısmının KOSGEB tarafından karşılanacağı kaydedildi.