Gaziantep HASAN ÇELİK, YAVUZELİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANLIĞI’NA SEÇİLDİ

HASAN ÇELİK, YAVUZELİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANLIĞI’NA SEÇİLDİ

11.02.2014 - 11:47 | Son Güncellenme:

.

HASAN ÇELİK, YAVUZELİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANLIĞI’NA SEÇİLDİ

Tek aday olan Hasan Çelik, Yavuzeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na yeniden seçildi.
Yavuzeli Rumkale Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda açılış konuşmasını Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu yaptı. 149 üyesi bulunan Yavuzeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimine mevcut Başkan Hasan Çelik tek aday olarak katıldı. Saat 17:00’da açılan sandıkta 76 oy kullanıldı ve tek aday olan Başkan Hasan Çelik kullanılan oyların tamamını alarak tekrar başkan seçildi.
Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda Yavuzeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Çelik olurken, Yönetim Kurulu Üyeleri; İzzet Demir, Ahmet Şeytan, İ.Halil Payam, Mahmut Akoğlu, Hamit Polat, İrfan Özdemir oldu.
Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise İsmail Çelik, Mahmut Dağlı Ahmet Kaya olurken, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri de Beyhan Yıldız, Battal Koçyigit, Mehmet Kaya, Hasan Kara, Veysel Payam, Ayhan Asi, İrfan Kalkan olarak belirlendi. Denetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Fatih Güzel, Ayhan Şevikoğlu ve Metin Yazgan oldu.
Başkan Hasan Çelik, üyelere ve toplantıya katılan kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.