GaziantepÜMİT ÖZDAĞ’IN GÖMLEĞİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

ÜMİT ÖZDAĞ’IN GÖMLEĞİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

08.08.2016 - 10:18 | Son Güncellenme:

.

ÜMİT ÖZDAĞ’IN GÖMLEĞİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’ın gömleğinin kol kısmında yer alan harfler dikkat çekti. Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de bir dönem isim ve unvanının yer aldığı çorapları giymiş ve tartışma konusu olmuştu.
MHP Genel Başkanı adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, memleketi Gaziantep’te İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın ve bazı medya kuruluşlarına bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Özdağ’ın ziyaretlerde giydiği gömleğinin kol kısmında, ad ve soyadının baş harfleri olarak yorumlanan Ü.Ö. harflerinin yazması dikkat çekti.
Yaklaşık ön yıl önce ise dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, giydiği çoraplarına adını ve unvanını yazdırmış, bu yazı ile kamuoyunda tartışma konusu olmuştu.

KEŞFETYENİ
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu
Bu sözler kavga çıkaracak! Rabia Soytürk'ün Caner Topçu açıklaması olay oldu

Cadde | 08.05.2025 - 10:07

Ünlü oyuncu Rabia Soytürk'ün rol arkadaşı Caner Topçu için yaptığı açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.