Gaziantep YÜZDE 75 ENGELLİ VOLKAN’IN ÖRNEK AZMİ

YÜZDE 75 ENGELLİ VOLKAN’IN ÖRNEK AZMİ

15.03.2014 - 15:34 | Son Güncellenme:

.

YÜZDE 75 ENGELLİ VOLKAN’IN ÖRNEK AZMİ

Gaziantep’te yaşayan ve anne babası ayrı olan 23 yaşındaki yüzde 75 engelli olan Volkan Demirci, annesi Hülya Arslan’ın kendisiyle ilgilenmesi sonrasında engelinden kurtularak normal bir yaşam sürmeye başladı.
İlköğretimi bitiren Volkan, gitar çalıp kendi bestelerini yapabiliyor. Çok sevdiğini söylediği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Fatma Şahin için de besteleri bulunan Volkan Demirci, ‘Haydi Durma Oy Ver AK Parti’ye’ isimli şarkısının çok beğenildiğini kaydetti.
Güzel sesi ve yeteneği ile göz dolduran Volkan Demirci, ekonomik durumlarının kötü olmasından dolayı yetkililerden annesine bakabilmek için iş ve yardım istiyor.
Volkan’ın annesi Hülya Arslan, oğlu Volkan’a yardım edilmesini ve yeteneğinin ortaya çıkarılması için yetkililerden yardım beklediklerini belirterek, “Volkan’ın annesiyim. Oğlum zihinsel engelliydi. Oğlum Allah’a şükür engelini atlattı. 8 sene ilk öğretimi bitirdi. 4 senelik iş okulunu bitirdi. Çocuğum şu anda gitar çalıyor ve besteler yapıyor; şiirler yazıyor. 10 sene içerisinde gelişti. Fatma Şahin’e ve Başbakan’a şiirler yazıyor. Evin içi şiir ve besteler dolu. Çocuğumun değerlendirilmesini istiyorum. Çocuğuma yardım edilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.
"HİZMETÇİLİK YAPARAK OĞLUMA BAKTIM"
Eşinden ayrı yaşadığını ve ekonomik durumlarının kötü olduğunu aktaran Demirci, “Volkan müziği çok seviyor. Ekonomik durumumuz iyi değil. Eşimden ayrı yaşıyorum. Volkan darbe sonrasında zihinsel engelli oldu. Evim barkım benim her şeyim oğlumdur. Bu çocuklar gelişebiliyor. Ben kendi emeğimle geliştirdim oğlumu. Bu çocuklar hepimizin çocuklara onlara yardım edilmesini istiyorum. Hizmetçilik yaparak oğluma baktım. Çalıştığım için utanmıyorum” dedi.
Volkan ise Başbakan’ı çok sevdiğini ve ona büyük bir hayranlık duyduğu için şiirler ve besteler yaptığını söyledi.