GiresunPolis Akademisi Başkanı Çolak'ın Acı Günü

Polis Akademisi Başkanı Çolak'ın Acı Günü

16.09.2017 - 19:19 | Son Güncellenme:

Prof. Dr. Çolak'ın vefat eden annesi Fatma Çolak, Giresun'un Görele ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

GİRESUN (AA) - Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak'ın annesi Fatma Çolak'ın cenazesi, memleketi Giresun'un Görele ilçesinde toprağa verildi.

Haberin Devamı

79 yaşında vefat eden Çolak için ilçenin Burunucu köyündeki Medine Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, oğlu Yılmaz Çolak ve diğer yakınlarının yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile vatandaşlar katıldı.

Çolak'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanlığına defnedildi.

KEŞFETYENİ
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?

Cadde | 27.05.2025 - 14:39

Bir döneme güzelliği, sesi ve oyunculuğuyla damga vuran, Türkiye’nin kalbinde özel bir yer edinen ünlü sanatçı Harika Avcı, yıllardır süren sessizliğini nihayet bozdu.

Yazarlar