Altınözü Görme engelli Melek'in madalya sevinci

Görme engelli Melek'in madalya sevinci

29.11.2021 - 14:59 | Son Güncellenme:

Görme engelli Melek'in madalya sevinci

Görme engelli Melekin madalya sevinci

Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ,(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Altınözü ilçesinde Tepehan Ortaokulu’nun görme engelli öğrencisi Melek İşçioğlu, öğretmeninin düzenlediği koşuya katılıp, madalya kazanmanın sevincini yaşadı.
Görme engelli öğrencisi Melek İşçioğlu’nun en büyük hayalinin parkurda koşmak olduğunu öğrenen Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Eskiocak, parkur düzenleyip, birlikte koşuya çıktı. Arkadaşlarının oluşturduğu koridorda alkışlar ve tezahürat eşliğinde koşusunu tamamlayan İşçioğlu, büyük heyecan yaşadı. Öğretmen Eskiocak, öğrencisine koşu sonrası kazandığı madalyasını takdim etti.
'EN BÜYÜK HAYALİME KAVUŞTUM'
İşçioğlu, kendisine bu mutluluğu yaşatan ve koşu parkurunu birlikte koştukları öğretmeni Mehmet Eskiocak başta olmak üzere tüm okul arkadaşlarına teşekkür ederek, madalyasını annesine götürüp, mutluluğunu onunla paylaşacağını söyledi. Öğrencileri için Tepehan Ortaokulu'nda birçok spor aktivitesine imza attıklarını ama bugüne kadar yaptıkları en anlamlı etkinliğin bu koşu olduğunu ifade eden Öğretmen Eskiocak ise, görme engelli öğrencisi Melek İşçioğlu’nun en büyük hayalini yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını kaydetti.
FOTOĞRAFLI

Yazarlar