Erzin Erzin esnafı kısıtlamada da işinin başında

Erzin esnafı kısıtlamada da işinin başında

06.12.2020 - 14:22 | Son Güncellenme:

Erzin esnafı kısıtlamada da işinin başında

Erzin esnafı kısıtlamada da işinin başında

Mehmet SOYER/ERZİN(Hatay), (DHA)- HATAY'ın Erzin ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde market, bakkal, manav, restoran, kasap, kuruyemiş, gazete satış yeri ve fırın gibi iş yerleri vatandaşlara kısıtlı olarak hizmet vermeye devam etti.
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde 4 Aralık Cuma günü saat 21.00’de başlayıp, yarın saat 05.00’te sona erecek sokağa çıkma kısıtlamasında ilçede cadde ve sokaklar sessizliğe büründü. 81 ilin valiliklerine gönderilen ‘Sokağa Çıkma Kısıtlamaları’ ve ‘Yeni Kısıtlama ve Tedbirler’ başlıklı genelgeler kapsamında, hafta sonu boyunca market, bakkal, manav, kasap, kuruyemiş, restoran gazete satış yeri ve fırın gibi iş yerleri vatandaşlara kısıtlı olarak hizmet vermeye devam etti. İş yerleri paket servisi yaparak ürünleri vatandaşlara ulaştırırken, yakın yerlerde yaşayan vatandaşlar da yaya olarak bu iş yerlerine giderek alışveriş yaptı. Polis ekiplerinin denetimleri de gün boyu devam etti.
Erzin İlçe Emniyet Müdürü Atilla Candan, "Vatandaşımıza hizmet için görev yapan personelimize ve kurallara uyma gayretlerini gösteren Erzin halkına canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI