İskenderun İskenderunspor Başkanı Bolat'tan transfer açıklaması

İskenderunspor Başkanı Bolat'tan transfer açıklaması

08.01.2022 - 15:31 | Son Güncellenme:

İskenderunspor Başkanı Bolat'tan transfer açıklaması

İskenderunspor Başkanı Bolattan transfer açıklaması

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- 3'ÜNCÜ Lig ekiplerinden İskenderunspor'da Kulüp Başkanı Hakan Bolat, ligin devre arasını hazırlık maçları ve 4-5 transferle tamamlamayı planladıklarını söyledi.
Ligde şampiyonluk hesapları yapan İskenderunspor, ikinci yarıya tesislerinde hazırlanıyor. Turuncu mavili takımın kulüp başkanı Hakan Bolat, iyi bir takım olduklarını, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını, 4'üncü transferleriyle pazartesi imza atacaklarını kaydetti. Bolat, "Ergene Velimeşesporu’un kalecisi Emre Güler, Sivasspor’dan Muhammed Emin Ergin ve Tarsus İdmanyurdu'ndan Yasin Yener ile sözleşme imzaladık. 1'inci Lig takımlarından bir futbolcuyla pazartesi günü imza atarak, 4 transfer ile ikinci yarıya başlayacağız. Transfer yapmış olmak için yapmıyoruz. 2'nci Lig'e kısmet olur çıkarsak kadromuz hazır" dedi.
İkinci yarının ilk maçını Aksarayspor ile evlerinde oynayacaklarını ve bu maça kadar olan sürede tesislerinde antrenmanlarını yapıp, hazırlık maçlarıyla eksiklikleri gidermeyi planladıklarını belirten Bolat, "Dinamik hazır bir takımız hücum yollarında etkiliyiz. Bunu fazla bozmak istemedik. Şampiyonluğa oynayan takımlar arasında grubun en fazla gol atan, en az gol yiyen ve averaja sahip olan bir takımız.  Onun için şov yapmak için transfer yapıyoruz. Eksiklerimizi tamamladık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI