Iğdır ASİMDER’DEN AK PARTİ’YE ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ

ASİMDER’DEN AK PARTİ’YE ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ

25.07.2016 - 16:12 | Son Güncellenme:

.

ASİMDER’DEN AK PARTİ’YE ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Umut Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimini kınadıklarını ve AK Parti İl Başkanlığı’na hükümet adına ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunduklarını dile getiren ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, “Bu darbe girişimi sadece hükümete değil tüm Türkiye’ye yapılmış darbedir. ASİMDER olarak 15 Temmuz’da ilk saatlerde tepki amaçlı meydanlara döküldük, çünkü vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi ve çocuklarımızı çok seviyoruz. En kötü hükümetin bile darbeden iyi olduğunu biliyoruz. Geçmişte yaşadığımız darbeler ülkemizi 10 yıllarca geri götürmüş, nice okumuş gençlerimizin hayatına son vermiş ve Türkiye’nin bir geleceğini yok ettiler. Bizler geleceğimize ve ülkemize sahip çıkmışızdır. Bu manada asıl hedef alınan hükümet adına da şahsınız nezdinde geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” dedi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz ise, “ASİMDER’in ziyaretinin bu dönem içerisinde çok önem arz ettiğini, sivil toplum kuruluşlarının bu hukuksuz darbe girişimi önünde etten duvar olup tepki göstermeleri halkımızı daha duyarlı hale getirmiştir. Bende STK’lardan sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak teşkilatınız nezdinde tüm STK’lara göstermiş oldukları bu duyarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Milletimizin vermiş olduğu güç ve güvenle bizde teşkilat ve hükümet olarak dimdik ayaktayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi FETÖ terör örgütünün inine kadar gireceğiz inşallah, yeter ki siz STK’lar bize destek olun” şeklinde konuştu.