MerkezSanatçı Çiçek’in sergisi “doğuyorum" büyük ilgi gördü

Sanatçı Çiçek’in sergisi “doğuyorum" büyük ilgi gördü

24.12.2021 - 10:38 | Son Güncellenme:

Sanatçı Çiçek’in sergisi “doğuyorum" büyük ilgi gördü

Sanatçı Çiçek’in sergisi “doğuyorum büyük ilgi gördü

Suat DENİZ / IĞDIR, (DHA)- IĞDIR Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Tuncay Çiçek’in “Doğuyorum" adlı resim sergisi büyük ilgi gördü. At ve kedi sevgisini yağlı boya tablolarına yansıtan sanatçının eserleri bir çok ilde sanat severlerle buluşacak.
    Akademisyen ve sanatçı Çiçek, “Sergimin ana teması insanoğlunun var olduğu andan itibaren yaşamın bir parçası olan at ve hayatımıza renk katan vazgeçilmezimiz kediler. Evin zararlı haşerelerden kurtulmasına yardımcı olan kedilerin önemini anlatan bir sevgi yumağı anlattığımız. İçimizde var olan at ve kedi sevgisini sembolize eden eserlerle geçmişe ket vurmak istedim" diye konuştu.
    Hayvan sevgisini sanata yansıtan Akademisyen Çiçek, “İnsanoğlunun hayatında büyük bir yer edinen at ve kedilerin dünyasını ‘Doğuyorum’ da yansıttım. Sanat camiasından da yoğun ilgi gören sergimize ilk günden itibaren Ankara ve çevre illerimizden de yoğun talepler var. İnşallah, ‘Doğuyorum’u diğer illerde de sanat severlerle buluşturacağız" dedi

FOTOĞRAF