Isparta PTT 181'inci yaşını kutluyor

PTT 181'inci yaşını kutluyor

22.10.2021 - 15:02 | Son Güncellenme:

PTT 181'inci yaşını kutluyor

PTT 181inci yaşını kutluyor

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Baş Müdürü Baki Yılmaz ve çalışanlar, PTT'nin kuruluşunun 181'inci yıl dönümü dolayısıyla Vali Ömer Seymenoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, PTT'nin bir asırdan fazladır hizmet verdiğini belirten Isparta PTT Baş Müdürü Baki Yılmaz, posta, hizmetlerinin yanında kargo taşımacılığı ile öncü bir kuruluş olduklarını söyledi. Yılmaz, Isparta'da da il merkezi ve 12 ilçede, 211 personel ile vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirtti.

PTT BİR ÇOK HİZMET İÇİN ÖNCÜLÜK YAPIYOR

PTT teşkilatının sürekli kendini yenileyerek bu günlere geldiğini dile getiren Vali Ömer Seymenoğlu ise şunları söyledi:

"PTT, günümüz koşullarına göre kendini sürekli yeniledi. Bankacılık, sigortacılık ve günümüzün olmazsa olmazı lojistik konusunda attığı adımlarla piyasada belirleyici ve dengeleyici bir kuruluş olarak vatandaşlara hizmetine devam ediyor. Bir kez daha PTT camiasını ve çalışan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

Ziyarette PTT Baş Müdürü Baki Yılmaz, Vali Seymenoğlu'na Milli Mücadelenin 100. Yılı adlı koleksiyon ile Cumhuriyet dönemini anlatan albüm hediye eti.

FOTOĞRAFLI

Yazarlar