İstanbulAtatürk'te Silah Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

Atatürk'te Silah Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

28.04.2025 - 09:17 | Son Güncellenme:

- Şüphelinin Ümraniye'de depo olarak kullandığı mekanda 313 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de, silah ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç organizasyonlarının deşifre edilerek şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.

Ataşehir'de, bir şüphelinin silah ticareti yaptığını belirleyen ekipler, saha analizleri ve istihbari çalışmalar sonucunda kimliği tespit edilen İ.G'yi (32) takip etmeye başladı.

Ekiplerin 10 günlük izleme ve takip çalışmalarının ardından şüphelinin Ümraniye Altınşehir'deki ikametinden plakası olmayan motosikletle akşam saatlerinde ayrıldığı, Yukarı Dudullu'da depoya girdiği ve sabah saatlerine kadar buradan ayrılmadığını tespit etti.

Güvenlik önlemleri alınarak 24 Nisan'da belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheli İ.G'yi yakaladı. Adreste yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Haberin Devamı

Şüphelinin depo olarak kullandığı mekanda yapılan aramalarda ise 313 ruhsatsız tabanca, 366 tabanca şarjörü, 930 tabanca kabzası, 440 tabanca sürgüsü, çok sayıda icra mili, yay, pim ve hidrolik kollu manivela ele geçirildi.

Şüpheli İ.G, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

KEŞFETYENİ
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'

Cadde | 28.04.2025 - 07:01

62 yaşında Demi Moore, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi.

Yazarlar