İstanbulBaşakşehir Belediyesi 13. EYAF EXPO’da yer aldı

Başakşehir Belediyesi 13. EYAF EXPO’da yer aldı

03.12.2023 - 15:21 | Son Güncellenme:

Başakşehir Belediyesi 13. EYAF EXPO’da yer aldı

Başakşehir Belediyesi 13. EYAF EXPO’da yer aldı

İSTANBUL, (DHA)- Başakşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 13. Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’nde (EYAF EXPO) yer aldı.

Başakşehir Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’nde bu sene de yerini aldı. Başakşehir Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Fuarı’ndaki standı, ziyaretçilerin beğenisi kazandı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da standı ziyaret etti.

ENGELSİZ MÜZİK GRUBU KONSER VERDİ

Başakşehir Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan gençlerin verdiği konser, fuarın en ilgi gören etkinliklerinden biri oldu. Engelsiz Müzik Grubu’nun konseri beğeni toplarken, ziyaretçiler gençlerin şarkılarına eşlik etti. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan gençler dans gösterisi de sergiledi. Kartoğlu, gençlerle birlikte hem şarkı söyledi hem de dans etti.

SEREBRAL PALSİLİ ÇOCUKLAR ŞUT YARIŞMASI YAPTI

Başakşehir Belediyesi standında sürpriz bir gösteri de sunuldu. Serebral palsili çocuklar, kurulan minyatür kalelerde şut yarışması yaptı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışmada Kartoğlu da kaleye geçerek çocukların şutlarını kurtarmaya çalıştı.

“ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE ETKİNLİKLER YAPIYORUZ”

Fuarın çok güzel olduğunu ve birlikte yaşama kültürüne katkı sunduğunu ifade eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle CNR Fuar Merkezi’nde kurulan standımızdayız. Çocuklarımızla birlikte etkinlikler yapıyoruz. Tüm engelli kardeşlerimizi buraya davet ediyoruz. Hepinizi çok seviyoruz” diye konuştu.