BaşakşehirYanan İETT aracını Başakşehir Belediyesi ekipleri söndürdü

Yanan İETT aracını Başakşehir Belediyesi ekipleri söndürdü

01.12.2021 - 12:41 | Son Güncellenme:

Yanan İETT aracını Başakşehir Belediyesi ekipleri söndürdü

İSTANBUL, (DHA) - Başakşehir Hürriyet Bulvarı üzerinde yanan İETT otobüsüne ilk müdahaleyi Başakşehir Belediyesi ekipleri yaptı. Yanan otobüs bir saat süren çalışmaların ardından söndürülürken olayda can kaybı yaşanmadı.

Haberin Devamı

Başakşehir’de, gece saatlerde Hürriyet Bulvarı’nda seyir halindeki İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yanan İETT otobüsüne ilk olarak Başakşehir Belediyesi personeli müdahale etti. İçinde yolcu bulunmayan otobüsten yükselen alevlere müdahale eden belediye ekipleri, olay yerine itfaiye ekipleri gelene kadar söndürme çalışmasına devam etti. Otobüsü saran alevler bir saatlik çalışmanın ardından söndürülürken otobüs kullanılamaz hale geldi.

“EKİPLERİMİZİ KUTLUYORUM”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yanan İETT otobüsüne ilk müdahaleyi gerçekleştiren personeli tebrik etti. Sosyal medya hesaplarından olaya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Kartoğlu, “Hürriyet Bulvarı'nda seyir halinde alev alan İETT aracına arazöz aracımız ile müdahale eden ekiplerimizi canı gönülden kutluyorum. Can kaybının olmaması hepimizi sevindirdi. Bir daha bu olaylar tekrarlanmaz inşallah. İETT ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.