İstanbulBaşkan Dursun: Kültür merkezlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz

Başkan Dursun: Kültür merkezlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz

29.11.2023 - 17:07 | Son Güncellenme:

Başkan Dursun: Kültür merkezlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz

Başkan Dursun: Kültür merkezlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz

İSTANBUL, (DHA) – Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçede yapılan proje ve çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. Dursun, “Vatandaşlarımızın birçok ihtiyacını tek bir çatı altında karşılayabilecekleri kültür merkezlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Hizmet tesislerimizde vatandaşlarımızı spordan eğitime birçok branşla buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun katıldığı bir radyo programında 5 yılda yaptıkları çalışmalara yönelik bilgi verdi. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin çok önemli olduğunu söyleyen Dursun, “Önceliğimizin eğitim olduğunu her fırsatta söyledik. Eğitimi destekleyici faaliyetler olan sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetleri gençlerimizle buluşturmanın gayretinde olduk. Her yıl düzenlediğimiz, önemli değerlerimizin adını verdiğimiz kültür ve sanat sezonlarımızda onlarca etkinliği komşularımızla buluşturuyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz Cezeri Kültür Sanat ve Teknoloji sezonu kapsamında da birbirinden renkli etkinlikleri komşularımızla buluşturuyoruz” dedi.

“SULTANGAZİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İlçeye son 5 yılda kültür merkezi, hizmet tesisi, kapalı-katlı otopark, okul, ana kucağı, galericiler sitesi olmak üzere 24 önemli eser kazandırıldığını da belirten Abdurrahman Dursun, “Sosyal yaşam alanlarının kalitesini yükseltirken vatandaşlarımızın birçok ihtiyacını tek bir çatı altında karşılayabilecekleri kültür merkezlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Hizmet tesislerimizde vatandaşlarımızı spordan eğitime birçok branşla buluşturuyoruz. 104 hizmet aracımızı kiralamak yerine kendi öz kaynaklarımızla satın alarak belediyemiz bünyesine kattık. Tüm çalışmalarımızı kredi kullanmadan, faiz ödemeden gerçekleştirdik. Sultangazi için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.