Esenyurtİstanbul - Esenyurt’ta düğünde 'takı töreni' kavgası kamerada

İstanbul - Esenyurt’ta düğünde 'takı töreni' kavgası kamerada

27.01.2025 - 11:21 | Son Güncellenme:

İstanbul - Esenyurt’ta düğünde 'takı töreni' kavgası kamerada

İstanbul - Esenyurt’ta düğünde takı töreni kavgası kamerada

Vehbi DEMİR - İSTANBUL (DHA) - ESENYURT'ta düğünde takı törenini erkene almak isteyen damat tarafı ile kız tarafı arasındaki kavga çıktı. Kavga polis müdahalesiyle güçlükle ayırıldı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Bağlarçeşme Mahallesi’nde bulunan nikah salonunda meydana geldi. İddiaya göre, damat tarafı, aynı gün 2 düğün olduğu için takı töreninin erkene alınmasını istedi. Takı töreni erkene alınmayınca gelin ve damat tarafı arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olaya, ihbar üzerine gelen polis ekipleri müdahale etti. Nikah salonunda başlayarak sokağa kadar taşan kavga çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.