İstanbul KANDEMİR: "BİTMİŞ MAÇIN ROLLERİNİ PAYLAŞMIŞ GİBİ OYNADIK"

KANDEMİR: "BİTMİŞ MAÇIN ROLLERİNİ PAYLAŞMIŞ GİBİ OYNADIK"

05.12.2015 - 18:30 | Son Güncellenme:

.

KANDEMİR: BİTMİŞ MAÇIN ROLLERİNİ PAYLAŞMIŞ GİBİ OYNADIK

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye Başantrenörü Ahmet Kandemir, Galatasaray mağlubiyetinin ardından maçın hakemlerine ve federasyona eleştirilerde bulundu. Kandemir, “Sanki maç oynanmış, bitmiş ve bizler de bitmiş maçın rollerini paylaşmış gibi oynadık” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 9. haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank ile karşılaşan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye, karşılaşmadan 90-74 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye Başantrenörü Ahmet Kandemir, “Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Bizim tarzımızdaki takımlar için bu tür deplasmanlar zor. Kazanmak için çok az bireysel hata yapmanız gerekir. Elimizdeki kadronun oynaması gerektiği gibi oynadık. Dorsey ribaundlarda çok iyi oynadı. Dönem dönem iyi oynadık ama kazanmak için yeterli disiplini sağlayamadık” dedi.
“BİTMİŞ MAÇIN ROLLERİNİ PAYLAŞMIŞ GİBİ OYNADIK”
Maçın hakemlerine ve federasyona eleştirilerde bulunan Kandemir, sözlerini şöyle tamamladı:
“Kötü gününde olan kaybedebilir ama biz kötü gününde olduğu zaman takımların kazanması için uğraşırsak, yarın Euroleague, Eurocup seviyesinde o destekleri görmedikleri zaman bu takımlarımız ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bunların bu kulüplere iyilik olduğunu düşünmüyorum. Pınar Karşıyaka örneğini verdiğimizde; Türkiye Ligi’nde oyunla kazanmak çok zor ama Euroleague’de aynı seviyedeki takımlar çok rahat yenebiliyorlar. Sanki maç oynanmış, bitmiş ve bizler de bitmiş maçın rollerini paylaşmış gibi oynadık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz ama kazanmak için çok çaba gösterdik. Önümüzde bir iç saha maçı var. Bizim için önemli olan iç sahada oynayacağımız maçlar. Uzun oyuncumuz bugün tribünde bir şey yaptı mı, yapmadı mı bilmiyorum. Kaşlarını çatmadıysa ceza almazsa uzun oyuncumuzla da oynayacağız. Bu bizim için avantaj olabilir.”