Aliağa Aliağa Organize Sanayi Bölgesi jandarma karakoluna kavuştu

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi jandarma karakoluna kavuştu

25.02.2022 - 18:23 | Son Güncellenme:

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi jandarma karakoluna kavuştu

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi jandarma karakoluna kavuştu

Tolga TAHÇI / İZMİR, (DHA)- İZMİR Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (ALOSBİ) jandarma karakolu Vali Yavuz Selim Köşger'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Aliağa Çoraklar Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolu açılış törenine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in yanı sıra Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabey, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Serkan Tezel, ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar katıldı. Törende konuşan Vali Köşger, "Katkı koyan herkese devletimiz adına teşekkür ediyorum. Devletimiz son dönemde iyice artan kudretiyle gücünü sergiliyor. Devletimizin her şeyi yapmaya gücü var. Ancak her zaman, 'Devlet millet el ele' diyoruz. Devletimizin başı ne zaman sıkışsa milletimiz, devletinin yanında, bayrağının altında sapasağlam duruyor. Son dönemde tabanları yağlayıp, kaçanları görüyoruz. Bu topraklarda var olmanın kilidi bu. Karakol gayet güzel olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık" dedi.
Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakolu'nun ilçeye 20 dakikalık bir mesafede olduğuna dikkati çeken Vali Köşger, "Burası çok daha gelişecek. Liman hızlı bir şekilde gelişiyor. Aliağa'nın geleceği çok parlak. Karakolun bölgenin asayişine, huzur içinde üretim yapılmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından kurdelesi kesilerek karakolun açılışı yapıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI