İzmir Kayseri'deki Saldırıda İzmirli İki Asker Yaralandı

Kayseri'deki Saldırıda İzmirli İki Asker Yaralandı

17.12.2016 - 16:12 | Son Güncellenme:

.

Kayserideki Saldırıda İzmirli İki Asker Yaralandı

Kayseri’de halk otobüsüne yönelik canlı bomba saldırısında ilk belirlemelere göre 13 askerin şehit olduğu, 55 kişinin de yaralandığı saldırıda, iki İzmirli askerin de yaralılar arasında olduğu öğrenildi.
Kayseri’de sabah saatlerinde çarşı iznine çıkan askerleri hedef alan saldırıda Ödemiş Balabanlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ali Kuşçu’nun da yaralı olduğu öğrenildi. Manisa’daki acemi birliğinden bir ay önce usta birliği Kayseri Komanda Tugayı’na sevk edilen ve vatani görevine Kayseri’de devam eden Ali Kuşçu’nun sabah saatlerinde meydana gelen saldırıdaki yararlılardan biri olduğu bildirildi.
Acı haber Ali Kuşçu’nun ikamet ettiği İzmir Eşrefpaşa’da oturan ailesine tez ulaştı. Canlı bomba saldırısı sonrası ayağından yaralı olduğu öne sürülen Ali Kuşçu’nun kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, haberi alan ailesinin Kayseri’ye hareket ettikleri bildirildi.
Kayseri’de 13 askerin şehit düştüğü, 7’si ağır 55 kişinin yaralı olduğu hain saldırıda Ödemişli komando eri Ali Kuşçu’nun yanı sıra Kiraz Karaburç nüfusuna kayıtlı asker Kamil Yemez’in de yaralandığı öğrenildi.
Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül, askeri yetkililer, Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve Kiraz Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, Kayseri’de yaralanan askerin ailesine ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ise yaralı askerin annesi ile babasına Kayseri’ye gitmeleri için uçak biletlerini alarak verdiği öğrenildi. Anne ile baba Kayseri’de yaralı oğullarının yanına gitmek üzere sabah saatlerinde İzmir’e hareket etti.