Torbalı Torbalı 1'inci Kitap Günleri başladı

Torbalı 1'inci Kitap Günleri başladı

21.05.2022 - 12:19 | Son Güncellenme:

Torbalı 1'inci Kitap Günleri başladı

Torbalı 1inci Kitap Günleri başladı

İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Torbalı ilçesinde, Belediye tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 'Kitap Günleri' 30 yayınevi ve 30 yazarın katılımıyla başladı.

Torbalı Belediyesi kültür, sanat ve eğitim alanındaki çalışmaları kapsamında bu yıl ilk kez 'Kitap Günleri' düzenledi. Gazi Çamlığı'nda düzenlenen 10 gün sürecek Kitap Günleri'ne 30 yayınevi, 30 yazar katıldı. Açılan stantlarda çeşitli türlerde çok sayıda kitap satışa sunuldu. Kitap Günleri'ne ilgi ilk günden yoğun oldu. Kitap Günleri süresince her gün ilçeye yazarların gelip, kitaplarını imzalayıp, söyleşiler yapacağı bildirildi.
Yayınevlerinin yetkilileri ve yazarlara 'hoş geldiniz' diyerek standları dolaşan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalıları Kitap Günleri'ne davet etti. Başkan Tekin, "Türkiye'nin dört bir yanından yayınevleri ve yazarları ilçemizde ağırlıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Kitap Günleri'ni gelenekselleştirme arzusundayız. Yoğun katılıma şahit olduk. Torbalı gibi her geçen gün okuma oranı artan bir şehirde bu tür çalışmalarımız ve buluşmalarımız devam edecek" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI