Kastamonu NEDİM AFACAN, YENİ DÖNEM GÖREVİNE BAŞLADI

NEDİM AFACAN, YENİ DÖNEM GÖREVİNE BAŞLADI

27.07.2015 - 17:17 | Son Güncellenme:

.

NEDİM AFACAN, YENİ DÖNEM GÖREVİNE BAŞLADI

Türkiye Kamu-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Nedim Afacan, il temsilciliğindeki görevine konfederasyona bağlı tüm sendika başkanlarının oy birliği ile devam etmesi kararı alındı. Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezince de onaylanması ile Türk Eğitim-Sen Kastamonu Şube Başkanlığı görevini de yürüten Nedim Afacan, yeni dönem görevine de başladı.
Nedim Afacan, kendisine güvenen arkadaşlarının ve Kastamonu’daki tüm memur çalışanların gür sesi olacaklarını belirterek, “Türkiye, hassas bir süreç yaşıyor. Bu süreçte ayrıştırıcı değil, birleştirici bir görev üstleneceğiz. Haksızlıklara ve hukuksuzlara asla müsamaha göstermeyeceğiz” dedi.
Ülke bütünlüğünden asla taviz vermeyecek tüm siyasi teşkilatlarla diyalog içinde olacaklarını ifade eden Afacan, “Demokratik yapıdan geriye gidiş olması halinde Türkiye Kamu-Sen, duvar gibi bir duruşla ülkenin selameti için her türlü girişimden geri kalmayacaktır. Her türlü terörü şiddetle kınıyoruz, masum insanların can ve mal olarak zarar görmesinin mantıklı bir açıklaması olamaz, Görevi başında veya görevlerinden dolayı terör örgütü mensuplarınca hain pusular neticesinde şehit olan tüm Kamu görevlilerine baş sağlığı diliyoruz” diye konuştu.