Kayseri Aile Sağlığı Merkezi yapımına hayırsever desteği

Aile Sağlığı Merkezi yapımına hayırsever desteği

01.12.2021 - 18:16 | Son Güncellenme:

Aile Sağlığı Merkezi yapımına hayırsever desteği

Aile Sağlığı Merkezi yapımına hayırsever desteği

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın, Kocasinan ilçesi Yenidoğan Mahallesine yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasının yapımını üstelenen hayırsever Hamdi Göbeloğlu ile protokol imzaladı.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şehmus Günaydın, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile hayırsever Hamdi Göbeloğlu katıldı. Vali Günaydın törende yaptığı konuşmada, “Bizler, paylaşmasını bilen bir milletiz. Kayserimizde bu özelliğimiz üst seviyede ve her geçen gün üzerine koyarak bu güzel özelliğimizi devam ettiriyoruz, bu anlayışla bir çok alanda ilimize tesisler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.
Kayseri’de hayırseverlerin, eğitim ve sağlık alanında ihtiyaç duyulan birçok yatırım yaptığını ifade eden Vali Günaydın, “Bugün de Kocasinan ilçemiz Yenidoğan mahallemizde yaşayan 11 bin vatandaşımızın sağlık hizmetinin iyileştirilmesi, kaliteli hale getirilmesi için yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin protokolünü imzalayacağız. Bu yatırım için hayırseverimize ve ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrak ise, “Kocasinan’ımızın büyümesi ve gelişmesiyle ihtiyaçlarımız artıyor. Vatandaşlarımıza hizmet verecek yeni noktalara ihtiyacımız var. Hayırseverimize teşekkür ediyorum” dedi.
Hayırseverimiz Hamdi Göbeloğlu da, “Benim için çok büyük bir mutluluk, hizmete açtığımız zaman mutluluğumuz daha da artacak, Sayın Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI