Kayseri Apartman yönetisicinden koronavirüse karşı örnek tedbirler

Apartman yönetisicinden koronavirüse karşı örnek tedbirler

20.09.2020 - 15:47 | Son Güncellenme:

Apartman yönetisicinden koronavirüse karşı örnek tedbirler

Apartman yönetisicinden koronavirüse karşı örnek tedbirler

Selma KARA/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de 14 katlı apartmanın yöneticisi Halil Elmacıoğlu (39), yeni tip koronavirüse karşı apartmanda uyguladığı tedbirlerle örnek oluyor.
Kayseri'nin Talas ilçesinde yaklaşık 200 kişinin yaşadığı 14 katlı apartmanın yöneticisi Halil Elmacıoğlu, aldığı sıkı tedbirlerle hem apartman sakinlerinin kendilerini daha güvende hissetmelerini sağladı hem de çevredeki diğer apartmanlara örnek oldu. Elmacıoğlu, her apartmanda bulunan dezenfektanların yanı sıra, apartman sakinlerinin düğmelere çıplak elle dokunmaması için asansör içlerine peçetelikler ve çöp kovaları yerleştirdi. Apartmanda ortak kullanılan alanların ve isteğe bağlı olarak dairelerin dezenfekte edilmesini sağladı.
Elmacıoğlu, "Salgın ülkemizde yeni görüldüğü zamanlarda ilk etapta sadece ortak alanlara dezenfektan yerleştirdik. Sadece dezenfektanın yeterli olmadığını görünce profesyonel bir dezenfektan cihazı aldık. Onun dışında insanların düğmeler başta olmak üzere başka yerlere temas etmemesi için çeşitli yerlere peçetelikler ve çöp kovaları yerleştirdik. Böylece bina sakinimizin evden dışarıya temassız biçimde çıkmasını sağladık. Her pazar günü binanın ortak alanları baştan aşağı komple dezenfekte ediliyor. İsteyen daire sakinleri de randevu alarak evini dezenfekte ediyor. Haftada iki gün de tüm daire sakinlerinin arabalarını dezenfekte ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI