KayseriBaşkan Büyükkılıç, tıp fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, tıp fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi

11.02.2024 - 13:21 | Son Güncellenme:

Başkan Büyükkılıç, tıp fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, tıp fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Beyaz Önlüklüler Öğrenci Kulübü ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Beyaz Önlüklüler Öğrenci Kulübü ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile 'Asrın Felaketi Nefes Kesiyor Çalıştayı' kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içinde faaliyet gösteren Kayseri Mutfağı’nda buluştu.  Burada konuşan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi, Şehir Hastanesi ve özel hastane hepsi bizim için önemli ve anlamlıdır. Kayseri’de 30’a yakın akrediteli sağlıkla ilgili kurum ve kuruluş var, çok şükür iyi bir noktadayız. Kayseri’de sağlığın altyapısı, bilimsel araştırmalara imza atan araştırma üniversitesi olan Erciyes Üniversitesi başta olmak üzere 5 üniversite, 75 bin öğrenci var” dedi.
'KAYSERİ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU'
Beyaz Önlüklüler Derneği Genel Başkanı Ömer Aygül ise, “Bir Kahramanmaraşlı olarak öncelikle tüm Kayseri halkına teşekkür ediyorum. Deprem döneminde hiç kimse elinden geleni esirgemeden bize yardıma koştular. Bu noktada kardeş şehir olarak görmek isteriz, iki gündür de buradayız, deprem konulu çalıştay yapmaktayız. Kayseri şehri, üniversitesiyle, belediyesiyle, gençlik ve spor il müdürlüğüyle her zaman için yanımızda oldu, çok teşekkür ederiz. Birçok yere gidiyoruz, buradaki kadar desteklenmiyoruz. Sağ olsun belediye başkanımız burada, gençlere çok ön ayak oldular, buraya gelip bizi şereflendirmesine ayrıca sevindik, teşekkür ederiz” diye konuştu. (DHA)
FOTOĞRAFLI