Kayseri Başkan Özdoğan: Eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz

Başkan Özdoğan: Eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz

10.04.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Başkan Özdoğan: Eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz

Başkan Özdoğan: Eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- HACILAR Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, " Bu bayramda da ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya gelmenin haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel ilçeye hizmet etmeye ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz" dedi.

Hacılar Belediyesi tarafından geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. Belediyeye ait Hacılar Kafe Restoran bahçesinde düzenlenen programa, Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

'GÜZEL İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Yeniden başkan seçildiği için mutlu olduğunu söyleyen Başkan Özdoğan, "Bu ramazan önceki ramazanlara nazaran ilk 20 günü seçimler dolayısıyla daha renkli geçti. Vatandaşın teveccühü,cenabı hakkın lütfuyla bu bayramda da ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya gelmenin haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel ilçeye hizmet etmeye ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz. Geçtiğimiz 5 yılda birlikte yaptığımız 1 milyar liralık yatırıma ilaveten önümüzdeki 5 yılda 10 milyar liralık bir yatırımın da müjdesini vermiş olayım" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI