Hacılar Spor A.Ş. sporcularından, Hacılar'da evde kalanlara gösteri

Spor A.Ş. sporcularından, Hacılar'da evde kalanlara gösteri

18.05.2020 - 14:07 | Son Güncellenme:

Spor A.Ş. sporcularından, Hacılar'da evde kalanlara gösteri

Spor A.Ş. sporcularından, Hacılarda evde kalanlara gösteri

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A.Ş. sporcuları, koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan Hacılar ilçesindeki vatandaşlara eğlenceli bir ramazan akşamı yaşattı.
Hacılar Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle uygulanan tedbirler kapsamında sokağa çıkamayan ve uzun süre evlerinde kalan vatandaşları bir nebze olsun rahatlatmak ve moral vermek adına Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ile birlikte ilçede eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş’ın da katıldığı ve mahalle mahalle gezilen programda spor eğitmenleri eşliğinde yapılan eğlenceli aktivitelere mahalle sakinleri de evlerinden eşlik etti.
Etkinlikte mahalle halkında seslenen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Biz sizi çok özledik. Bu sıkıntılı günlerde evlerinizde kalarak devletimizin istediği şekilde kurallara uyduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu sıkıntıları da birlikte aşacağız. Bizde bu sıkıntıda bir nebze sizleri rahatlatmak adına Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş‘mizin etkinliği ile sizlerle birlikte olmak istedik." dedi.

FOTOĞRAFLI