Kayseri Kayak tutkunları yeni sezona egzersiz yaparak hazırlanıyor

Kayak tutkunları yeni sezona egzersiz yaparak hazırlanıyor

22.10.2021 - 14:20 | Son Güncellenme:

Kayak tutkunları yeni sezona egzersiz yaparak hazırlanıyor

Kayak tutkunları yeni sezona egzersiz yaparak hazırlanıyor

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Erciyes A.Ş. kar sporları meraklılarını yeni sezona hazırlamak için uygulamalı antrenman ve egzersiz eğitim programı hazırladı.
Kayseri Erciyes A.Ş. saha hizmetleri ile sosyal, sportif ve turistik pazarlama faaliyetlerin yürütülmesinin yanında kış sporlarının tüm ülke sathında geliştirilmesi ve kayak severlere yönelik farklı hizmetler de üretiyor. Hazırlanan özel antrenman programı ile yaz mevsiminde uzun bir süre hareketsiz kalan kayakçıların fizyolojik ve psikolojik olarak olumsuz yönde etkilenmemesi, vücut performansını artırması ve denge kaybı yaşamaması ve sezona yüksek formda girmesi hedefleniyor. Erciyes A.Ş Kurumsal İletişim ve Sportif Faaliyetler departmanları tarafından 9 bölüm olarak hazırladığı antrenman serisinde birbirinden farklı egzersiz hareketleri bulunuyor. Hem amatör kayakçıların hem de kulüp sporcularının faydalanabileceği programlarlar Erciyes Kayak Merkezi’nin sosyal medya hesapları üzerinden düzenli bir şekilde yayınlanıyor.
Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Akşehirlioğlu, “Ülkemizin en büyük kayak merkezi olarak kış sporlarının gelişimi, kitlelere ulaşması ve spor branşına yapılacak teknik katkıları da bir vazife sayıyor ve şirket olarak önemli çalışmalar yapıyoruz. Hizmete sunduğumuz eğitim setleri Türkiye’de bu konuda yapılan ilk çalışma olup kış sporlarına önemli bir hizmet sunacaktır” dedi.
FOTOĞRAFLI