KayseriKayseri'de ERVA Spor Okulu açıldı

Kayseri'de ERVA Spor Okulu açıldı

08.02.2024 - 13:56 | Son Güncellenme:

Kayseri'de ERVA Spor Okulu açıldı

Kayseride ERVA Spor Okulu açıldı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB), Erdemlerimizla Varız (ERVA) Spor Okulu açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
İldem Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşen KESOB ERVA Spor Kulübü açılış törenine, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Vali Gökmen Çiçek, "1,5 yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile beraber bir protokol imzalamıştık. O protokolde ERVA ile ilgili büyükşehir belediyemiz ve valiliğimiz iş birliği içinde gençlerimizle ilgili yapacağımız çalışmaları planlamıştık. Büyükşehir belediye başkanımız bir takım sözler vermişti, ben bir takım sözler vermiştim. 1,5 yıl sonra o gün imzaladığımız protokol büyükşehir belediyemizin sözlerinin fazlasını yapmasıyla, ERVA’daki yöneticilerin de üstlerine düşeni yapmasıyla beraber bugün çığ gibi büyüdü. 19’uncu spor kulübümüzü açıyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Bitmek üzere olan bir tesisin müjdesini paylaşıyorum. Gençler sizlere 6 bin metrekare alanı olan, içerisinde kütüphanesi, sosyal tesisi, havuzu, spor tesisi olan İldem’imizin hemen yanı başında İldem Sosyal Yaşam Merkezi, semtimize hayırlı, uğurlu olsun. ERVA’mız iyi ki varsın. Böyle güzel bir tablo yaşıyoruz. Sayın valimiz sizleri tebrik ediyorum, şehrine sevdalı, gençlerimizi seven, bizlerle uyum içerisinde çalışan, hangi alanda ne zaman, ne istesek hayır demeyen, uyum içerisinde gayret gösteren bir valimiz. Şehrimizde bu durumu bir güzellik ve zenginlik olarak gördüğümüz bir bereketi yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. (DHA)
FOTOĞRAFLI