Kayseri MHP BAŞKAN ADAYLARINDAN STK’LARA ZİYARET

MHP BAŞKAN ADAYLARINDAN STK’LARA ZİYARET

04.03.2014 - 13:53 | Son Güncellenme:

.

MHP BAŞKAN ADAYLARINDAN STK’LARA ZİYARET

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları Hacı Bektaşi Veli Kültür Derneği ve Kayseri Barosunu ziyaret etti.
Mahalli İdareler Seçimlerine 25 gün gibi kısa zaman kala Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları seçim ziyaretlerini sıklaştırdı. Gün içerisinde esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının ziyaretlerinin gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları Hacı Bektaşi Veli Kültür Derneği ve Kayseri Barosunu ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları ilk ziyaretlerini Hacı Bektaşi Veli Derneğine yaptılar. Dernek ve Vakıf Başkanı Feyzullah Keskin tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayları, gördükleri misafir perverlikten dolayı teşekkür ettiler.
BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZSOY “AKP DÖNEMİNDE AÇILAN KİLİSE SAYISI 291
Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, “ Bu ülkeyi vatan yapan değerler bulunmaktadır, bu değerler alevinin semahı, mevlevinin dönüşüdür “ dedi. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu yana açılan Cem Evi sayısının 90 olduğu ifade eden Özsoy “ AKP döneminde açılan Kilise sayısı ise 291 dir” diye konuştu.
Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir ise yaptığı konuşma da 30 Mart seçimlerinin yerel seçim havasından genel seçim havasına geldiğini ancak Başbakan tarafından aklanma ya da bir hesap sorma seçimi haline getirildiğini söyledi.
MHP BAŞKAN ADAYLARI BARO’YU ZİYARET ETTİ
Belediye Başkan Adayları Hacı Bektaşi Veli Derneği ziyaretinin ardından Kayseri Barosunu ziyaret etti. Baro Başkanı Fevzi Konaç tarafından karşılanan Başkan Adayları, gündem ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Yapılan konuşmaların ardından Baro Başkanı Fevzi Konaç, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adaylarına Kayseri Barosunu gezdirdi.