Kayseri TÜRK MİLLİ GÜÇLER BİRLİĞİ’NDEN ’TERÖRE KARŞI TEK YÜREK’ BİLDİRİSİ’

TÜRK MİLLİ GÜÇLER BİRLİĞİ’NDEN ’TERÖRE KARŞI TEK YÜREK’ BİLDİRİSİ’

28.08.2015 - 08:55 | Son Güncellenme:

.

TÜRK MİLLİ GÜÇLER BİRLİĞİ’NDEN ’TERÖRE KARŞI TEK YÜREK’ BİLDİRİSİ’

Türk Milli Güçler Birliği ’Teröre Karşı Tek Yürek’ bildiri yayınladı.
11 Mart 2006 tarihinde 11 sivil toplum kuruluşu ile başlatılan ve şu anda 121 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği Türk Milli Güçler Birliği, son günlerde artan terör olayları hakkında bir açıklama yaparak Türk milletini PKK terörüne karşı tek yürek olmaya ve ortak iradeyle karşı koymaya çağırdı.
Türk Milli Güçler Birliği’nin bildirisinde şu görüşlere yer verildi:
“İlk gününden itibaren millî varlığımıza yönelik arz ettiği tehdide karşı Türk milletini ve devletini uyarmayı vazife bildiğimiz Çözülme Süreci, kanlı meyvelerine sürekli yenilerini ilave ediyor. Gün geçmiyor ki, göğsünü terör örgütünün kahpe kurşunlarına siper ederken Hakka yürüyen şehitlerimizin acılı haberleriyle can evimizden vurulmayalım. Şehitlerimizin mübarek kanlarını yerde bırakmamanın tek yolu, eli kanlı canileri üreten, besleyen ve cesaretlendiren terör çarkının hukuk devletinin silleleriyle paramparça edilmesidir. Bu yüzden, PKK terör örgütü tüm fraksiyon ve uzantılarıyla adalet önünde diz çökertilene kadar mücadeleyi sürdürmek yalnızca bir güvenlik meselesi değil aynı zamanda Türk Milletinin bin yıllık egemenliğine karşı manevi bir sorumluluktur.
Bu mesuliyetin şuuruyla, devlet adamlarımızı ve gözü yaşlı milletimizi "teröre karşı tek yürek" olmaya davet ediyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki; bölücü eşkıyanın tehditlerini geleceğimizi karartmak için hazırlanmış senaryolarla birlikte tarihin çöplüğüne fırlatacak irade, bekamıza yönelik saldırılara karşı toplu çarpan sinelerden doğacaktır."