Kayseri Uğurevler Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Uğurevler Aile Sağlığı Merkezi açıldı

22.10.2021 - 14:36 | Son Güncellenme:

Uğurevler Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Uğurevler Aile Sağlığı Merkezi açıldı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesi tarafından tamamlanan Uğurevler Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Uğurevler mahallesi 19'ncu caddede hizmete sunulan Aile Sağlığı Merkezinin açılış törenine, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve davetliler katıldı. Açılış töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Uğurevler mahallesi değişim ve dönüşümle güzelleşiyor. Hizmet Belediyeciliğinin öncü olan Ak Partili belediyeler vatandaşların istek ve taleplerine kayıtsız kalmıyor. Hizmet belediyeciliği anlayışı ile aile sağlığı merkez, okul, cami ve diğer ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz. İlçe genelinde 13'ncü Aile sağlığı Merkezini hizmete kazandırdık" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, 16 ilçe ile birlikte beraberlik içinde çalışma sürdürdüklerini belirterek, mazeret değil hizmet ürettiklerini söyledi. 
FOTOĞRAFLI