Kayseri Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç’tan okul inşaatında inceleme

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç’tan okul inşaatında inceleme

05.08.2021 - 15:25 | Son Güncellenme:

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç’tan okul inşaatında inceleme

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç’tan okul inşaatında inceleme

KAYSERİ,(DHA)-KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden Ahmet-İlmiye Büyükkılıç okul inşaatında incelemelerde bulundu.
Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erenköy Mahallesi’nde yapımı devam eden Ahmet-İlmiye Büyükkılıç okul inşaatında incelemelerde bulunarak, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlyas Yılmaz ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’dan bilgiler aldı. Hayırsever Büyükkılıç ailesine teşekkür eden Vali Şehmus Günaydın, “Amacımız, gayemiz okulumuzu Eylül ayı sonunda tamamlamaktır. Bu bölgede modern 24 derslikli okulumuz bitiyor, çok kaliteli bir okula yakında kavuşacağız” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Bizim amacımız eğitime gerekli desteği verme yönünde gerek belediye, gerek hayırsever, gerekse devletimizin yapmış olduğu çalışmalara katkı sağlamaktır. Öğrenciler bizim geleceğimiz, biz gençlerimizi seviyoruz. Onlar için koşuşturmaya devam ediyoruz. Kamunun en güzel, sivil toplum teşkilatlarıyla, vatandaşlarımızla işbirliklerinin örneklerini Kayseri’de yaşıyor, yaşatıyoruz, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI