Kırşehir Eğitim-Bir Sen Kırşehir Şubesi Seçimine Doğru

Eğitim-Bir Sen Kırşehir Şubesi Seçimine Doğru

20.08.2018 - 10:40 | Son Güncellenme:

.

Eğitim-Bir Sen Kırşehir Şubesi Seçimine Doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Hüsnü Özyeğin İlkokulu Müdür Yardımcısı Rıza Kalaycı, Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şube Başkanlığı'na aday olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, ekim ayındaki delege seçiminin ardından Kırşehir Şubesi Genel Kurulu'nun ekim ayında gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Hüsnü Özyeğin İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığını, 14 yıllık eğitimci tecrübesiyle başkanlığa aday olduğunu belirten Kalaycı, şunları kaydetti:

"Kırşehir’de 2 binin üzerinde üyeye sahip yetkili bir sendikanın hak arama noktasında daha etkili olmasını sağlamak temel amacımdır. Çalışmalarıyla kendinden söz ettiren, üyeleriyle hemhal olan, sorunun değil çözümün bir parçası olan, üyelerinin güven besledikleri genç ve dinamik arkadaşların ve deneyimli büyüklerimizin yer aldığı bir yönetim oluşturma gayretindeyim. Sendikaların temel görevi üyelerinin haklarını aramak, mevcut hakları geliştirmek, karşılaştıkları ve karşılaşabilecekleri sorunlara çözüm üretmek ve üyelerinin mesleki ve kişisel açıdan aranılan insanlar olmasını sağlamaktır. Bu amaç için elimizden ne gerekirse yapacağız."

Haberin Devamı

Kalaycı, seçildiği takdirde Kırşehir ve Türkiye'nin en önemli değerlerinden olan ahiliğe yakışır bir sendika anlayışı üreteceklerini vurguladı.