Kırşehir Güzler Evcil Hayvanlar Parkı Ve Piknik Alanına Yoğun Talep

Güzler Evcil Hayvanlar Parkı Ve Piknik Alanına Yoğun Talep

28.12.2017 - 09:25 | Son Güncellenme:

.

Güzler Evcil Hayvanlar Parkı Ve Piknik Alanına Yoğun Talep

Belediye tarafından yapımı tamamlanarak Kırşehir’de hizmete kazandırılan Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik alanı kış mevsiminin de ilgi odağı oldu.
Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik alanında; papağan, eşek, ördek, kuğu, kaz, tavus kuşu, sülün, Ankara keçisi, ceylan, midilli atı, keçi olmak üzere, 64 türde toplam 600 hayvan bulunuyor. Park alanının Kırşehirliler tarafından ilgi görmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “650 kişinin aynı anda piknik yapabildiği, çocukların doğal hayatı ve hayvanları yakından tanıma imkânı buluyor. Güzler Evcil hayvanlar Parkı ve Piknik Alanımızda seyir kulesi, onlarca çeşit kuşun bir arada bulunduğu kuş bahçesi, kafeteryalar, spor ve yürüyüş parkurları, doğal yapıyla iç içe yeşil alanlar Kırşehirli vatandaşlarımızın ziyaretine açtık” dedi.
Piknik alanı ve park alanının kamera sistemi ile izlendiğini ve görevlilerin 7/24 bilgilendirme yaptığını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Hemşerilerimiz evcil hayvanları bir arada görmek ve onları çocuklarına tanıtmak için fırsat buldukça parkımızı ziyaret ediyor.
Gelen gruplara park görevlileri tarafından bilgilendirme yapılıyor. Park içerisinde ziyaretçilerin piknik yapabilecekleri mesire alanı da var.
Ailelerin piknik amaçlı da buraya geliyorlar, parkın ziyaretçilerinin önemli bir bölümünü okullardan gelen öğrenci grupları, kreşler ve sivil toplum kuruluşlarından gelen vatandaşların oluşturuyor.”