Kocaeli BAŞKAN DOĞAN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN DOĞAN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

17.06.2014 - 16:05 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN DOĞAN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gelen ziyaretçilerini makamda ağırlamaya devam ediyor.
İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Ahmet Aydın İzmit Belediye Başkanı Dr. Makamında Nevzat Doğan ziyaret etti. İKM başkanı Ahmet Aydın Başkan Doğan’a kendilerini tekrar burada görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek yeni dönemde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahseden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Burası sizin yeriniz. Esnafın temsilciliği çok önemli ve zor bir iş. İlçemizde şuanda irili ufaklı 13 bin esnaf var. İzmit Belediyesi olarak biz alışverişi canlandırmak, esnafımıza katkı sağlamak için önemli çalışmalar yaptık. Yeni dönemde de esnafımızın hoşuna gidecek projelerimiz mevcut, bu projelerle birlikte hem esnafımız hem de şehrimiz kazanacak. Esnafımızla birlikte, sizlerin de desteğiyle İzmitli esnafımıza yeni ufuklar açmak için çalışacağız. Bizim hedefimiz İzmit’i 7 gün 24 saat yaşayan bir şehir haline getirmek” diyerek yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Refleksoloji İhtisas ve Uygulama Derneği Başkanı Bilal Yalçıner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Avcı, Aynur Kahraman, Necdet Karagöz ve İbrahim Mengü İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Bilal Yalçıner yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz dönem İzmit için güzel çalışmalara imza attınız, yeni dönemde de güzel işler yapacağınızdan şüphemiz yok"diyerek güzel dilek ve temennilerde bulundu.
“Biz her zaman halkımızın istek ve taleplerini önemseyerek çalıştık. Geçtiğimiz beş yılı boyunca Sivil Toplum Kuruluşlarımızla güzel bir uyum içerisinde çalışarak geçirdik. Bu dönemde de bu uyumun artarak devam edecektir” diyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.