Kocaeli BAŞKAN KÖŞKER, OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KÖŞKER, OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ZİYARET ETTİ

27.06.2016 - 14:57 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN KÖŞKER, OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ZİYARET ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Osmangazi Körfez Geçiş Köprüsü’nü ziyaret ederek bölgeye ilişkin değerlendirmede bulundu.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 30 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla açılışı gerçekleştirilecek Osmangazi Körfez Geçiş Köprüsü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Köprü çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köşker, bu bölgenin tarihi açıdan da önemli bir yer olduğunu ve Osmanlı’nın da kuruluşun buradan başladığını bildirdi.
Köprü ziyaretinin ardından konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Hiç buradan geçmeyecek vatandaş bile ilgili. Çünkü Eskihisar sahil kent. Sahilimiz var. Akşamları vatandaşlar orada çayını içerken, Kocaeli’nin ışıklı boğaz köprüsünü görecek. O çayın keyfi farklı olacak. İstanbul Boğazı’nı aratmıyor. Yazın mükemmel bir manzara var. İstanbul ve diğer illerde yaşayan vatandaşlarımızın görmek istediği bir alan haline gelecek. Ayrı bir güzelliği var" değerlendirmesinde bulundu.