Darıca Darıca Belediyesi kent mobilyalarını üretiyor

Darıca Belediyesi kent mobilyalarını üretiyor

10.06.2020 - 14:18 | Son Güncellenme:

Darıca Belediyesi kent mobilyalarını üretiyor

Darıca Belediyesi kent mobilyalarını üretiyor

Erol POLAT/DARICA (Kocaeli), (DHA) – KOCAELİ Darıca Belediyesi kent mobilyalarını kendi atölyesinde üreterek tasarruf sağlıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kent mobilyaları için ekstra bütçe ayırmadan, hem hızlı hem de düşük bütçeyle ürettiklerini söyledi.

Darıca’da kameriye, bank ve piknik masaları gibi ilçenin çeşitli noktalarında kullanılan mobilyalar, Darıca Belediyesi’nin kendi bünyesinde kurulan atölyede üretiliyor. Darıca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren atölyede usta ellerde tasarlanarak üretilen malzemeler, daha düşük ücrete mal edilerek tasarruf sağlanıyor. Atölyede ayrıca bozulan ve kırılan ürünlerin de bakım ve onarımları yapılıyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kaliteli hizmeti tasarruf ederek vermek için çalıştıklarını ifade ederek, “Parklarımızda ve ilçemizin çeşitli noktalarında yer alan oturma grupları ve kameriyeler gibi kent mobilyalarını kendi atölyemizde üretiyoruz. Uzman personellerimizin görev aldığı atölyemizde kent mobilyaları hem hızlı hem de düşük bir bütçeyle yapılıyor. Bu sayede dışarıdan hizmet almadan ve ekstra bütçe ayırmadan kendi mobilyalarımızı kendimiz üretiyoruz.” dedi.
FOTOĞRAFLI