Gebze Elden Ele Gönül Çarşısı’ndan 2 ayda bin 500 kıyafet yardımı

Elden Ele Gönül Çarşısı’ndan 2 ayda bin 500 kıyafet yardımı

08.09.2020 - 12:16 | Son Güncellenme:

Elden Ele Gönül Çarşısı’ndan 2 ayda bin 500 kıyafet yardımı

Elden Ele Gönül Çarşısı’ndan 2 ayda bin 500 kıyafet yardımı

GEBZE (Kocaeli), (DHA) – GEBZE Belediyesi’nin 2 ay önce hayata geçirdiği Elden Ele Gönül Çarşısı, bin 500’ü aşkın kıyafetin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağladı.  

Gebze Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmeti Elden Ele Gönül Çarşısı, ihtiyaç sahipleriyle hayırseverleri aynı paydada buluşturuyor. Vatandaşların ihtiyaç fazlası ve giyilebilir giysilerini bağışladığı Elden Ele Gönül Çarşısı ile giysi ihtiyacı olan vatandaşlara destek olunuyor. Giyim firmalarından da kıyafet desteğinin sağlandığı Elden Ele Gönül Çarşısı’nda 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde bin 500’ü aşkın kıyafetin ihtiyaç sahiplerine ulaşması sağlandı.

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı kompleksi içerisinde yer alan mağazaya gelen ihtiyaç sahiplerine uzman ekipler tarafından yıkanan, sterilize edilen ve ütülenen giysiler veriliyor. Vatandaşlara katkılarından ve bağışlarından ötürü teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hayırseverlerden gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı sosyal sorumluluk projesine destek ve yardım başvurularının, 0262 641 78 12 numaralı telefondan gerçekleştirildiğini hatırlattı.