Gebze Gebze’de 29 Ekim Cumhuriyet Çoşkusu

Gebze’de 29 Ekim Cumhuriyet Çoşkusu

29.10.2020 - 15:32 | Son Güncellenme:

Gebze’de 29 Ekim Cumhuriyet Çoşkusu

Gebze’de 29 Ekim Cumhuriyet Çoşkusu

GEBZE(Kocaeli)(DHA)- KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, Gebze Ticaret Odası tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  kutlama düzenlendi. Üstü açık otobüsle Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde bando eşliğinde tur atıldı.  
Gebze Ticaret Odası'nca  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  coşkusu halka yaşatıldı. Üstü açık otobüste bulunan bando, marşlar çalarken, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde tur atıldı. Pencere ve balkonlara çıkanlar da ellerindeki bayraklarla coşkuya ortak oldu.  
Cumhuriyet Bayramı'nı coşku içersinde kutladıklarını söyleyen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Bundan 97 yıl önce temel hak ve özgürlüklerin verildiği bir bayramı bugün coşku ile kutluyoruz. Öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Bu emaneti bize teslim eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmetle, saygıyla, sevgiyle ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun. Covid gölgesinde kutladığımız bu bayram ne kadar buruk olsa da biz bu heyecanı bu bölgede tekrar yaşatmak istiyoruz." dedi.
FOTOĞRAFLI