Kocaeli HİZMET İŞ’TEN BAŞKAN AYAZ’A TEBRİK ZİYARETİ

HİZMET İŞ’TEN BAŞKAN AYAZ’A TEBRİK ZİYARETİ

31.01.2014 - 11:37 | Son Güncellenme:

.

HİZMET İŞ’TEN BAŞKAN AYAZ’A TEBRİK ZİYARETİ

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve Yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret ederek belediye başkan adaylığını tebrik etti.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanan AK Parti Başiskele Belediye Başkanı Adaylığı üzerine Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy, Yönetim Kurulu, İbrahim Özkaraaslan, Muharrem Subaşı, İbrahim Çınar, Tuğrultan Çağdaş, Başiskele Sendika Temsilcileri Aşkın Doğan, Şamil Ağsakallı, Sezgin Özgür, Biaş Şirketi işyeri temsilcileri Yüksel Civelek, Ömer Başoğlu, Engin Ceyhan ve Mustafa Öksüz Başkan Ayaz’ı makamında ziyaret ederek tebrikte bulundu.
Tebrik ziyaretinde Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy, “Biz Hizmet iş sendikası Kocaeli Şube yönetimi olarak başkanımızın adaylığını tebrik ediyoruz. Başiskele’de 5 yıllık süre içerisinde Başkanımızın çalışan ekibine verdiğini önemi gösterir uygulamalar ile ilkleri yaşadık. Türkiye’de ilk uygulama örneği taşıyan Biaş şirketi gibi taşeron işçilerin de aynı haklardan yararlanması hakkını veren ve 310 kişinin bu kapsamda sendikalaşması noktasında önünü açan Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Başiskele böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. 5 yılda gerçekleştirdiği birçok hizmet ile başta Kocaeli olmak üzere tüm Türkiye’ye örnek uygulamaları kazandırmış oldu. Yeni adaylık sürecinden sonra da önümüzdeki 5 yıl içinde de Başkanımız Hüseyin Ayaz yine bir çok ilklere imza atacak ve Başiskele’liler yine birçok ilki yaşama şansı bulacak” dedi.