KaramürselTraktörün lastiği kopunca karla kaplı yolda mahsur kaldılar

Traktörün lastiği kopunca karla kaplı yolda mahsur kaldılar

13.01.2022 - 20:03 | Son Güncellenme:

Traktörün lastiği kopunca karla kaplı yolda mahsur kaldılar

Traktörün lastiği kopunca karla kaplı yolda mahsur kaldılar

Selda Hatun TAN/KARAMÜRSEL(Kocaeli),(DHA)-KOCAELİ’nin Gölcük ve Karamürsel ilçeleri arasındaki ormanlık arazide 3 kişi, traktörün lastiğinin kopması sonucu karla kaplı arazide mahsur kaldı. Gençleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve jandarma ekipleri kurtardı.

Haberin Devamı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine bağlı Osmaniye köyü ile Karamürsel ilçesine bağlı Senaiye köyü arasındaki karla kaplı ormanlık arazide traktörle ilerleyen 3 kişi, traktörün lastiğinin kopması sonucu bölgede mahsur kaldı. Gençlerin telefonla 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istemesi üzerine jandarma ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. İş makinesi ile yolları açan ekipler, kısa sürede gençlerin bulunduğu alana ulaştı. Arazi araçlarına alınan 3 kişi bulundukları yerden alınarak evlerine bırakıldı.
FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.