Konya Karatay Belediye Başkanı esnafları ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı esnafları ziyaret etti

05.12.2021 - 14:31 | Son Güncellenme:

Karatay Belediye Başkanı esnafları ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı esnafları ziyaret etti

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)-KARATAY Belediye Başkanı Hasan Kılca,  Mevlana'nın 748. Vuslat Yıldönümü Anma Törenleri (Şeb-i Arus) etkinlikleri öncesinde Mevlana Müzesi etrafındaki esnafı ziyaret etti. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Hasan Kılca,“Karatay esnafımız, Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri için şehrimize gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazır” dedi. 
Belediye Başkanı Hasan Kılca, Mevlana Müzesi çevresindeki esnafları ziyaret etti.   Belediye olarak planladıkları bütün proje ve yatırımları da toplumun çeşitli kesimleri gibi esnafla da istişare ederek hayata geçirdiklerini kaydeden Hasan Kılca, bu doğrultuda esnaf tarafından kendilerine iletilen bütün görüşlere büyük önem verdiklerine  kaydetti. 
Kılca şunları söyledi: “Esnafımızın derdini de sevincini de paylaşmak için her fırsatta esnaf kardeşlerimizle buluşuyoruz. Bizler esnafımızı ekonomimizin, üretimin, birlik ve beraberliğin temel taşı olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü Karatay; güçlü Karatay güçlü Konya ve Türkiye demektir. Bizler de bu bağlamda Karatay Belediyesi olarak her zaman ilçe esnafımızın yanındayız. Bu yıl Hz. Mevlâna'nın 748. Vuslat Yıldönümü Anma Törenleri (Şeb-i Arus)  etkinliklerini ‘İrfan Vakti’ temasıyla gerçekleştireceğiz. Konya esnafımız da ülkemiz ve dünyanın dört bir yanından şehrimize gelecek bütün misafirlerini ağırlamak için hazır. Bu vesileyle tüm esnafımıza işlerinde bol kazançlar diliyorum.”
FOTOĞRAFLI