Konya Karatay Belediyesinden evi yanan aileye destek

Karatay Belediyesinden evi yanan aileye destek

02.01.2022 - 10:29 | Son Güncellenme:

Karatay Belediyesinden evi yanan aileye destek

Karatay Belediyesinden evi yanan aileye destek

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)- KARATAY Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Tatlıcak Mahallesi’nde sobadan meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın sonucunda evleri zarar gören aileye sahip çıktı. 
Geçtiğimiz günlerde Taç Ailesi’nin yaşadığı Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi’ndeki evden bir patlama sesi duyuldu. Patlamanın ardından çıkan yangın sonucunda duvarları yıkılan mağdur olan aileye Karatay Belediyesi destek oldu. 
Patlama ve yangının etkisiyle kullanılamaz hale gelen evin oturma odası, Karatay Belediyesi ekipleri tarafından yeniden yapılmaya başlandı. Duvarları örülen evde gerekli tüm çalışmalar yapılacak ve aileye gerekli destekler verilecek.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da evi yanan aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek belediye olarak tüm imkânlarıyla ailenin yanında olduklarını  belirtti,
 Kılca “Üzücü hadisede yaralılarımız var; ancak can kaybı olmaması tek tesellimiz. Olayı öğrendikten sonra ekiplerimizi hemen bölgeye yönlendirdik ve ev ile ailenin her türlü ihtiyacının karşılanması için gerekli talimatları verdik. Ekiplerimiz ailenin evinde zarar gören kısımlarında tadilat işlerini gerçekleştiriyor. Karatay Belediyesi olarak ailemizin yaralarını sarma konusunda imkânlarımız dâhilinde elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu vesileyle ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 
FOTOĞRAFLI