Merkez Karatay Belediyesi Kent Konseyi "Çocuk-Yazar" buluşması internet üzerinden yapıldı

Karatay Belediyesi Kent Konseyi "Çocuk-Yazar" buluşması internet üzerinden yapıldı

15.04.2021 - 15:57 | Son Güncellenme:

Karatay Belediyesi Kent Konseyi "Çocuk-Yazar" buluşması internet üzerinden yapıldı

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Çocuk-Yazar buluşması internet üzerinden yapıldı

Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)– Karatay Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlediği Çocuk-Yazar Buluşması Projesi kapsamında çocuklar, Özgür Balpınar ile buluştu. Dijital platformlar üzerinden canlı olarak gerçekleşen program çocuklarda kitap sevgisini arttırmak ve onların daha çok kitap okumalarını sağlama hedefini taşıyor.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi, Çocuk-Yazar Buluşması Projesinde online olarak çocukları yazarlarla buluşturuyor. Dijital platformlar üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören bir kitap söyleşisi programıyla “Göğü Yere İndirelim”, “Yeryüzünün Kalbi” ve “Düşler Atlası” kitaplarından en az birini okuyan çocuklar, kitapların Yazarı Özgür Balpınar ile buluştu.

Çocuklarla sohbet eden Yazar Özgür Balpınar, kitaplarındaki karakterleri çocuklara benimseterek hikâyeyi nasıl gördüklerini ve hayal dünyalarında onları nasıl canlandırdıklarını öğrenmeye çalıştı. Proje dolayısıyla Karatay Belediyesi’ne ve Karatay Kent Konseyi’ne teşekkür eden Özgür Balpınar, söyleşide çocukların kitaplar ve yazarlık hakkındaki sorularına da tek tek yanıt verdi.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan ise, Çocuk – Yazar Buluşması Projesi’yle çocukların daha çok kitap okumalarını sağlamayı ve çocukların kitaplarla daha sıkı bir bağ kurmalarını hedeflediklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI