Kütahya ALİ ÇETİNBAŞ: YÖNETİMDE HEM YENİ, HEM DE ESKİ ARKADAŞLARIMIZ OLACAK

ALİ ÇETİNBAŞ: YÖNETİMDE HEM YENİ, HEM DE ESKİ ARKADAŞLARIMIZ OLACAK

19.01.2015 - 16:20 | Son Güncellenme:

.

ALİ ÇETİNBAŞ: YÖNETİMDE HEM YENİ, HEM DE ESKİ ARKADAŞLARIMIZ OLACAK

AK Parti Kütahya İl Başkan Adayı Ali Çetinbaş, 25 Ocak 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın 5. Olağan Genel Kurulu’na tüm Kütahyalılar’ın davetli olduğunu ifade etti.
Çetinbaş, "Yönetim Kurulu listesinde hem yeni, hem de arkadaşlarımız olacak" dedi.
Çetinbaş’ın 3 aday arasından Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından aday gösterilmesinin ardından AK Parti Kütahya Başkanı İshak Gazel, AK Parti Kütahya milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve parti yöneticilerinin katıldığı bir tanıtım toplantısı düzenlendi.
İshak Gazel, Ali Çetinbaş’a adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.Gazel, kongreye büyük bir ihtimalle Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılacağını dile getirdi.
Ali Çetinbaş da, "Bilindiği gibi, Kütahya İl Başkanılığı için ben 7 arkadaşımız aday adayı olmuştuk. Genel Merkezimin 8 ismi 3’e indirdi ve ilk 3 isim de önceki gün Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edildi. Başbakanımız bu görevi bana tevdi etti. Pazar günü delegelerimizi ve tüm Kütahyalı vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum. Yönetim listemizde hem yeni hem de eski arkadaşlarımız olacak" diye konuştu.
Milletvekilleri Kinay ve Kavuncu ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da, toplantıda söz alarak Ali Çetinbaş’a başarı dileklerini ilettiler.(EFE)