Kütahya GEDİZ MADENİ EŞYA VE TAMİRCİLER ODASI ÜYELERİ TÜYAP KAPI-CAM-PENCERE FUARINI GEZDİ

GEDİZ MADENİ EŞYA VE TAMİRCİLER ODASI ÜYELERİ TÜYAP KAPI-CAM-PENCERE FUARINI GEZDİ

26.03.2014 - 12:13 | Son Güncellenme:

.

GEDİZ MADENİ EŞYA VE TAMİRCİLER ODASI ÜYELERİ TÜYAP KAPI-CAM-PENCERE FUARINI GEZDİ

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri İstanbul TÜYAP Kapı-Cam-Pencere Fuarına katıldı.
Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Akgün tarafından organize edilen İstanbul TÜYAP Kapı-Cam-Pencere Fuarına, kapsama giren 43 meslek üyesi esnaf katıldı. katıldı.
Yapılan fuar ziyareti ile ilgili bilgi veren Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Akgün, “Ocak ayında yapılan seçimler sonucunda bize tekrar vize veren saygıdeğer esnafımız ile birlikte farklı meslek gruplarındaki fuar organizasyonlarına kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Üyelerimizin yeni teknolojiler ve bilgilere ulaşabilmesi bakımından çok yararlı olan fuar gezileri, aynı zamanda yeni iş imkanları ve istihdam alanlarının çıkmasına yardımcı oluyor.
İlçe ekonomisinin gelişmesi için esnafın mesleki yenilikleri görmesi ve teknolojiye ayak uydurması şart. Fuarlar işletmelerin sektörlerinde kendilerini geliştirmek adına katılmaları gereken çok önemli etkinliklerdir. Amacımız, fuar gezileri ile esnafımızın sektörünü yakından takip etmesini sağlamaktır.
Esnafımızın meslekleriyle ilgili alet, ekipman ve teknikleri yerinde gördüğü bu tür fuar gezilerine devam edeceğiz.
Fuara katılan esnaflardan Ali Akalan ise “Fuarda sektördeki gelişimi keşfetme imkanı bulduk. Son teknoloji ürünlerini görme ve hakkında bilgi sahibi olma şansımız oldu. Oda yönetimine esnaflara verdiği bu önemli hizmet için teşekkür ederim” dedi. (MA-EFE)