Kütahya İstanbul'da Yaşayan Kütahyalılar İftarda Buluştu

İstanbul'da Yaşayan Kütahyalılar İftarda Buluştu

06.06.2017 - 10:15 | Son Güncellenme:

.

İstanbulda Yaşayan Kütahyalılar İftarda Buluştu

KÜTAHYA (AA) - Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesinin düzenlediği geleneksel iftar programı geniş katılımla yapıldı.

Haberin Devamı

Şubeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'daki Kütahyalıları buluşturan program Kartal ilçesindeki bir otelde 250 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KİYD İstanbul Şube Başkanı Metin Bedir ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan davetliler, ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelme ve sohbet etme imkanı buldu.

Davetliler arasında yer alan ancak iftara katılamayan İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir birer telgraf mesajı göndererek selamlarını iletti, katılımcıların ramazanını kutladı.

Haberin Devamı

İftara Şube Başkanı Bedir ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özpaçacı, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Figen Kaptan, iş adamı Doğan Güral, Kütahya Tanıtım Vakfı (KÜTAV) Genel Sekreteri Adil Özkan, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Altınsoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı şair Esat Anık, Bursa Kütahyalılar Derneği Başkanı Beyhan Gündüz ile Türkiye Sakatlar Derneği Emet Temsilcisi Mustafa Mutlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında, sanatçılar Adil Özkan, Nilüfer Özkan, Bayram Yıldız, Hamza Üstünkaya, Hakime Gülsoy, Esat Anık, Mahmut Şahin, Sıdıka Altınsoy ve Muharrem Akyol, KİYD İstanbul Şubesine kendi eserlerinden hediye etti.